Klassisk Hatha Yoga VT19

Klassisk Hatha Yoga 4 april- 23 maj
Torsdagar kl 18.00-20.00  på Glasmästaregatan i Johanneberg, Göteborg

En plats mitt i veckan för ökad återhämtning, klarhet och energi.

Varje lektion innehåller asanas (fysiska yogaställningar) och pranayamas (andningstekniker) som kan anpassas för var och ens behov. Vi provar på meditation och avslutar varje lektion med 20-30 min Yoga Nidra (djupavspänning).

Teaching will be given in English if needed.

Anmälan sker till Yogalärare Carolin Wilhelm genom att skicka sms/ringa till 0736-135021 alt skicka e-post till carolin@pranayoga-gbg.se. (Ange namn, telefonnr och e-post).

Individuell kursavgift: Du ger det du kan och vill, så det känns rätt i hjärta, hjärna och plånbok via swish 0736135021 el kontant (förslagsvis 400-1600 kr för hela kursen). Friskvårdskvitto kan ges i samband med betalning.

Vi rekommenderar dig att komma varje vecka och anmäla dig till hela kursen (8 ggr) då varje lektion bygger på den innan och du och gruppen får en möjlighet till progression. Det finns också möjlighet att komma enstaka gånger vid mån av plats.

Läs mer om Satyanandas tradition:
http://www.biharyoga.net/yoga-vision/satyananda-yoga/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *