Yoga- och konstresa till Gotland, 30 maj-2 juni 2019

Yoga och konstresa till Gotland
30 maj- 2 juni 2019
En härlig resa till Gotland fylld med yoga, meditation, konst, natur, god mat, umgänge och konst när öjn börjar vakna till liv.

Prel. startar vårt program på Gotland torsdag fm/lunch kl 11 med Yoga och Djupavspänning och avslutar med en söndagsbrunch i Visby.

YOGA OCH MEDITATION
Lektioner 2 ggr/dag (totalt 6-8 st) enl gruppens behov och önskemål i Klassisk Hatha Yoga och meditation enl Satyanandas tradition ges av Int. Dipl Yogalärare Helen Persson och Yogalärare Carolin Wilhelm. Individuell avgift- du betalar det du kan och vill för undervisningen. Ev tar vi också ut en fast avgift för kostnader av lokal och besöker gotländska yogalärare. Friskvårdskvitto kan skrivas för din betalning gällande yogaundervisning.

KONST
Under Kristi Himmelsfärd arrangeras på Gotland Öppna Ateljeer där Gotländska konstnärer, konsthantverkare och formgivare att håller sina ateljéer öppna för besök. Man kan åka runt på ön och titta på konst, prata konst och köpa konst direkt av konstnären i en av Sveriges största konstrundor. På Konstmuséet i Visby visas en samlingsutställning, där Öppna Ateljéers medverkande konstnärer deltar med varsitt verk. Vi bestämmer utifrån gruppens intresse vilka ateljeer vi besöker under resan. Du betalar själv ev entréavgift till Konstmuséet och köp av konst.

Läs mer om Öppna Ateljeer på www.oppna-ateljeer.se

NATUR
Gotland har en fantastisk natur och den ska vi njuta av! Det gör vi tex genom promenader/meditation vid stranden/skogen, kalla bad, rida ut med hästar, cykeltur eller picknick bland raukarna. Vi har fullt med förslag på fina utflykter som vi tillsammans kan bestämma vad vi önskar att göra och uppleva. Du betalar själv för ev avgifter.

MAT OCH LOGI
Vi bor tillsammans för de som önskar (boende presenteras inom kort), handlar och lagar mat ihop alt äter ute. Allt till självkostnadspris.

RESA
Resa bokar och betalar du själv (avvakta att boka resa tills vi bekräftat din anmälan). För transport på Gotland tillkommer kostnader till självkostnadspris. Vi kan samordna ev samåkning med deltagare från samma ort. Här kommer lite alternativ:

Resa med bil/båt från Göteborg:
Göteborg-Oskarshamn 32 mil (3:45 tim)
Färja Oskarshamn-Visby (3 tim)
Färja bokas via www.destinationgotland.se

Flyg direkt Göteborg-Visby:
Flyg bokas via www.flygbra.se

Resa med bil/buss/båt från Stockholm:
Stockholm-Nynäshamn 6 mil (1 tim) alt. Båtbuss (avgår 1:45 tim innan avgång)
Färja Nynäshamn-Visby (3 tim)
Färja och ev båtbuss bokas via www.destinationgotland.se

Flyg direkt Stockholm-Visby:
Flyg bokas via www.flygbra.se alt www.sas.se

INVESTERING
För att följa med på Yoga och Konstresa på Gotland innebär det följande investering:
– Reskostnader till Gotland
– Transporter på Gotland
– Boende
– Mat
– Ev entréavgift, aktiviteter och yogalokal
– Individuell avgift till Yogalärare som undervisar och arrangerar resa

ANMÄLAN OCH FRÅGOR
Sker till Carolin via samtal/sms 0736-135021.

Många av Gotlands gamla kalkbrott är numera vattenfyllda, bland annat det brott som fått namnet Blå lagunen.

Stenstranden Sigsarve är en fantastisk plats att promenera på. Landskapet är kargt med en brant klintkant som stupar ner mot stranden.

Gotländska konstnärer, konsthantverkare och formgivare håller sina ateljéer öppna för besök. Passa på att titta på konst, prata konst och köpa konst direkt av konstnären i en av Sveriges största konstrundor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *