Gravidyoga VT19

Kurs i gravidyoga 6 ggr, 2 april- 14 maj (uppehåll 16 april)
Tisdagar kl 17.15-18.45 på Glasmästaregatan, Göteborg

Att utöva yoga under graviditet kan bidra till att öka din energi, hjälpa dig att andas effektivare, släppa spänningar, sova bättre och minska svullnad. Med teknikerna håller du dig rörlig genom hela graviditeten, kommer i kontakt med barnet i magen och förbereder dig för förlossning och tiden efter förlossning.

Varje lektion innehåller asanas (yogaställningar), pranayama (andningstekniker) och Yoga Nidra (djupavspänning) anpassade för graviditet som kan anpassas för var och ens behov. Vi avslutar lektionen med en kopp te och frukt för de som önskar och samtalar kring det som rör yoga, graviditet, förlossning och tiden efter förlossning.

Teaching will be given in English if needed.

Kursledare för gravidyoga är Yogalärare, Doula och tvåbarnsmamma Carolin Wilhelm som själv utövat yoga under och efter sina två graviditeter samt använt yogiska tekniker under förlossning.

Individuell kursavgift: Du ger det du kan och vill, så det känns rätt i hjärta, hjärna och plånbok  via swish 0736135021 el kontant i samband med kursstart (förslagsvis 300-2000 kr för hela kursen). Friskvårdskvitto kan ges i samband med betalning.

Anmälan sker till Carolin Wilhelm genom att skicka sms/ringa till 0736-135021 (Ange namn och e-post).

Växelandning- Pranayama Nadi Shodana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *